Announcement

Collapse
No announcement yet.

Annoying system message

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Annoying system message

    OK, i know its not exactly a bug, but its something that should be fixed.
    Starting this week, Server 162 (and a few others i believe) started getting the system messages. But its just ONE message, and its repeated each 10 mins. Its really annoying to have this spam even in guild chat, its much worst than Mentors Bullhorns. If its not possible to remove, at least put some diffrent useful messages and not this outdated messages... (Where we get Blessings in Hot Events?)
    Click image for larger version

Name:	rid.PNG
Views:	1
Size:	505.5 KB
ID:	1780563
    Bots are real even though people deny its existence.
    Hots @ Dragon Pals S162 Khare Desert | Warrior - 11.204M BR
    Dark Dragon - 4.212M BR | Arya Lv160 23 Stars - 2.344M BR

  • #2
    Devs are informed about this issue and will try to fix it, as soon as they can.

    Comment


    • #3
      pop-up text

      Hello, here's a screenshot of the issue:

      Click image for larger version

Name:	pop-up text 1.png
Views:	1
Size:	58.3 KB
ID:	1723876

      Click image for larger version

Name:	pop-up text 2.png
Views:	1
Size:	170.3 KB
ID:	1723877

      I get this text:

      'Boost your battle rating by upgrading
      your Battle Runes! Get Runestones and Blessings
      from Hot Events!
      '

      every 5 minutes.
      I find this very annoying and unnecessary. I would like that text to disappear.

      Name: Aori
      Server: [S155] Dragon's Lair (US East)

      (NOTE: There was a server merge.
      So I don't know if that changed or not.
      The pop-up text happened even before the server merge.
      I just decided to report this bug now.)


      Click image for larger version

Name:	pop-up text 3.png
Views:	1
Size:	40.2 KB
ID:	1723878

      Click image for larger version

Name:	pop-up text 4.png
Views:	1
Size:	46.3 KB
ID:	1723879

      Bug classification: Language.
      A link to a supporting thread for this issue: None.

      This is my first time posting a bug, so please forgive me if I did something wrong...
      If I DID do something wrong, please tell me what exactly I did wrong please.

      Comment


      • #4
        its been reported here already - http://forum.r2games.com/showthread....system-message

        Comment

        Working...
        X