Announcement

Collapse

R2 LOGIN ISSUES

For recent R2 login issues, please log in through the website starting with "https": https://www.r2games.com. In addition, the bookmark of the saved URL may still contain the word "http", please change it to "https". If this does not work for you, please clear the cache and cookies to complete the most recent update, or try again with another browser. Thank you.
See more
See less

Frost gone

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Frost gone

    Help.. suddenly my frost gone..
    It happen when i want to remove my shortcut to another hotkey.. but it fail insted n the shortcut gone.. then i look in my skill tab but i cant find it.. here the ss


    Click image for larger version

Name:	Frost.png
Views:	1
Size:	390.9 KB
ID:	1764710

  • #2
    You can try unequipping your frag and then re-equipping it to see if it restores your Frost to the Skills interface. You can also give your character a quick refresh in the event that it's a result of lag.

    Comment


    • #3
      already even relog couple of times but it still not showing..

      Comment


      • #4
        And what level is your character?

        Comment


        • #5
          92 scion atm.. before its normal.. just happen suddenly when i log on n want to remove the hotkey.. i try anything i can.. refresh, relog, change weapon, change browser but nothing work..
          Last edited by dajjal01; 01-14-2015, 01:12 PM. Reason: add scion

          Comment


          • #6
            As unorthodox as this may sound, you can also try making an Earthern Fragarach V if you have the resources, just to see if it returns your Frost.

            There is also the possibility that this might be another Beastmaster bug. I will forward this issue to the team to see if they have any ideas of where your Frost ran off to. In the meantime, do continue discussing this issue with the GM in your ticket.
            Last edited by Reverie; 01-14-2015, 01:22 PM.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Reverie View Post
              You can try unequipping your frag and then re-equipping it to see if it restores your Frost to the Skills interface. You can also give your character a quick refresh in the event that it's a result of lag.
              Reverie, I'm also having the same issue, I haven't tried making another frag weapon however, you can also notice that only the basic attack is shown there and no other special skills such as Frost, Rage Explosion (from insignia), Goddess' Blessing (from doom seal). But if you unequip the Supreme frag, Rage Explosion and Goddess' Blessing buff reappears from the skills (V) window. Soo... That points out clearly that it's the frag that's causing it.

              Unequipped, you can see other skills on the bottom part.
              Click image for larger version

Name:	unequipped.jpg
Views:	1
Size:	151.0 KB
ID:	1706726

              Equipped, other skills gone.
              Click image for larger version

Name:	equipped.jpg
Views:	1
Size:	158.3 KB
ID:	1706727
              Last edited by Betcha715; 01-15-2015, 05:48 AM. Reason: Attached images

              Comment


              • #8
                I will forward your screenshot to the debug team as well.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Reverie View Post
                  I will forward your screenshot to the debug team as well.
                  Thanks Reverie!

                  Comment

                  Working...
                  X