Announcement

Collapse

Official Community Discord Server

Join us on the new R2Games Community Discord Server! https://discord.gg/VFMzFDqKq5
See more
See less

not loading main page crystal saga but can see forums

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • s2000
    started a topic not loading main page crystal saga but can see forums

    not loading main page crystal saga but can see forums

    okie, is it just me or anyone else having issues? been trying since I logged out about 1 hour ago to refresh my page

  • cricketzzzz
    replied
    just need good answer for me, how long should i wait, gave me the time will ya

    Leave a comment:


  • kylina
    replied
    According to isitdownright.com, site is down. It's not DNS issue. We just have to wait for it to be back up. Take a break from dungeon and go shopping, Twy! Spend Dhee's money while you're at it #13

    Leave a comment:


  • twyla
    replied
    ive tried everything.. nothing is working... tried resetting modem.. clearing cache even using different computer and nothing is working..

    my question is, why other player seem to have no problem at all...

    Leave a comment:


  • takashi12345
    replied
    ive tryed clearing cache and trying 3different computers and its not working

    Leave a comment:


  • takashi12345
    replied
    its not working for me either

    Leave a comment:


  • BlazingAngel
    replied
    Please be patient. Keep refreshing. It takes a long time to log in right now. R2 is aware of the problem and is working on it.

    Leave a comment:


  • Adaquious
    replied
    I can only log in on one computer. The home page wont even appear on the others. Cookies cleared and all, just a blank white screen. What's weird is its only my main computer.
    Last edited by Adaquious; 05-01-2014, 04:33 PM.

    Leave a comment:


  • Reverie
    replied
    The site has been acting up as of last night, but it should be fixed now (as I'm no longer experiencing difficulty accessing the page).

    Leave a comment:


  • MisterCuddles
    replied
    Seems to be working normally for me.
    Maybe try clearing cookies, cache ect?

    Leave a comment:

Working...
X