Announcement

Collapse
No announcement yet.

Please fix demonic war!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MARTIN*
    started a topic Please fix demonic war!

    Please fix demonic war!

    Click image for larger version

Name:	demonic war.jpg
Views:	1
Size:	391.6 KB
ID:	1767167 Still frozen screen during battle in demonic....i can only refresh game or waiting 1-3!min for every attack.after start this event was all ok but now last 3times still same issues-few ppl have it too...

  • Gurothos
    replied
    It's been reported.

    Leave a comment:


  • Ryiala
    replied
    Demonic War...like all day... BUGGED

    Hey guys....demonic war is broken again.No Boss spawning after the first kill and frozen Screens.I know there will be a thread like this already opened, but we got the experience to post it often is working better... ^^ Pls do something...and a needful compensation would be good also.THX

    Click image for larger version

Name:	rala dw.png
Views:	2
Size:	811.1 KB
ID:	1710053


    S170 The Silver Shore - Rala

    Leave a comment:


  • MachinaExDeus
    replied
    Sadly, I am not a techy either. Brand new computer, Flash recently up-dated
    Thank you for the suggestion

    Leave a comment:


  • Fanfollette
    replied
    Machinal perhaps it could comes from your flash if you haven't updated the last version ( but i'm not a technical )

    Leave a comment:


  • MachinaExDeus
    replied
    Server: 17 Guardian Angels (also Servers 1, 7, 14, 20, 66 - I also tried 225 as a new option) Same problem
    IGN MachinaExDeo

    I CAN log in from work, so have to accept it is a domestic issue
    I have tried turning off anti-virus (Norton) & Firewall (Windows), but still have the same problem

    Any help will be gratefully received

    Leave a comment:


  • Gurothos
    replied
    Originally posted by MachinaExDeus View Post
    I now cannot log in at all. The screen either freezes as a black screen, or with the paranoid parrots (wearing armour) at 100% 2of2

    I have followed suggestions for clearing browser history & flushing the DNS (as well as turning off and on my computer and internet connection) - to no avail

    Anyone with a brighter suggestion than mine of "Stop Playing"?
    I need the IGN and server name please.

    Leave a comment:


  • MachinaExDeus
    replied
    I now cannot log in at all. The screen either freezes as a black screen, or with the paranoid parrots (wearing armour) at 100% 2of2

    I have followed suggestions for clearing browser history & flushing the DNS (as well as turning off and on my computer and internet connection) - to no avail

    Anyone with a brighter suggestion than mine of "Stop Playing"?

    Leave a comment:


  • neomb
    replied
    i guess that since you add new stuff to the game...you kind of messed up DW ....so if your ideea of improvement is adding new things while you brake others....what can i say except YOU'RE DOING A DARN GOOD JOB!!!!
    DW is BUGGED ....AGAIN!!!! it fails to bring the next boss after the 1st one was killed...

    Leave a comment:


  • MachinaExDeus
    replied
    Only froze 3 times in last night's DW and was corrected by refreshing - a major improvement

    Leave a comment:


  • MARTIN*
    replied
    last one was almost ok-im only freezy on special boss 2 times-dunno why....im use same browser and comp as before

    Leave a comment:


  • Tauriel[S202]
    replied
    I only freeze on special bosses, so the all the other alliance members. Battle screen same as in the OP.

    Leave a comment:


  • MachinaExDeus
    replied
    I am getting the same, occassionally get in a couple of hits, then every time the screen loads it freezes
    Machina Ex Deo
    s17 Guardian Angels
    Alliance: wickeds

    No one else seems to have the same problem

    Leave a comment:


  • MARTIN*
    replied
    my connection is ok-i try all browser but this issues have ONLY during demonic war....and first 2 was nice,but this last i must refreshed 15-20times-its pain...

    Leave a comment:


  • Gurothos
    replied
    It happened to me once only, after refresh it was all ok.
    Was your connection all ok? It might have been a simple delay or lag.

    Leave a comment:

Working...
X