Announcement

Collapse

Website Instability

We are aware of the issue with the website being unstable. The issue is currently being worked on. We thank you for your patience in the meantime.
See more
See less

Connection issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Connection issue

    Hello. I'm repporting this following issue : Unable to reach the main frame page of the LoA

    An error occurred while processing your request.
    Reference #97.671c0ac3.1450297294.1f7b12a

    Thanks for you attention

    Gwadafan - S95/ua46

  • #2
    they are down again... happened a couple of months before and they took more then 1 day to fix it...

    Comment


    • #3
      the same problem: An error occurred while processing your request.
      Reference #97.558f1402.1450297538.3b2a135
      s273 Sunless Mars

      Comment


      • #4
        i have the same problem... An error occurred while processing your request.
        Scopy s89

        Comment


        • #5
          same problem on S277

          Comment


          • #6
            Click image for larger version

Name:	Screenshot_1.jpg
Views:	2
Size:	15.2 KB
ID:	1722256

            same here s88

            Comment


            • #7
              same, it was comming back than droped again after few minutes
              S 118 - Evil's Bane - IGN solowingpixy
              now S-UA56 without our will->UB38 now
              Guild - Lunatic Cafe
              UC 27 current server

              You are really alive when you have someone to die for

              Comment


              • #8
                I giveup on LOA for 2day .. maybe by 2moro they fixit .. i dont know if they test or try but HELLO drop ingame announcement next time please ..

                Comment


                • #9
                  Same for s44 (merged server)
                  Hu Mei

                  A Hard refresh (ctrl+f5) allows me to play a couple of minutes, then the connection to the server is lost again.

                  Question : do we have to report this in the "log failed" pinned topic or not ?
                  Last edited by R233845302; 12-16-2015, 03:25 PM. Reason: question added

                  Comment


                  • #10
                    Same problem on S168
                    Server S168 Felbrook

                    IGN: Granger

                    Comment


                    • #11
                      I've tested servers 168, 95, and 273 and seemed to login fine.

                      Can you guys try clearing your cookies and cache and refresh your browser. If the problem persist try this: http://forum.r2games.com/showthread....hange-your-DNS

                      Happy Chinese New Year!

                      Comment

                      Working...
                      X