Announcement

Collapse

Official Community Discord Server

Join us on the new R2Games Community Discord Server! https://discord.gg/VFMzFDqKq5
See more
See less

Bug with INHERITING player upgrades

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bug with INHERITING player upgrades


    Server: S7

    Name: Radical

    Type: Inheriting Stats

    Details:

    I just bought my Berserker.

    I inherited the stats of my Atlanta. When I inherited it said "SUCCESS"

    When I checked my Berserker, it has (TRAIN "0" - Upgrade "+0")

    So in other words, nothing was transferred. I just lost all the hard work I made for the past month.

    Check on this. That's a total of 50k Battle Rating lost for my team !!

    Last edited by Radicalz; 06-30-2014, 10:30 PM.

  • #2
    Even for:
    Element Upgrade "0"
    Enhance "0"

    Comment


    • #3
      Here is the screenshot that was requested by a GM

      Click image for larger version

Name:	Inherit.jpg
Views:	1
Size:	487.7 KB
ID:	1690084

      Comment


      • #4
        Fix this !!!

        It's so freakin' HARD TO EARN THOSE SOULSTONES! BLESSED STONE! GEM ENHANCEMENT STONE!

        I've been upgrading my hero for a month and I need you to fix this !!

        Comment


        • #5
          Reported this bug.
          | | |


          Comment


          • #6
            Thank you so much, I would appreciate your assistance with this. Hope to hear from R2Games soon. Cheers!

            Comment


            • #7
              Any updates regarding this? I hope this get's solved ASAP. Thanks.

              Comment


              • #8
                Any updates for this? I'm falling behind Battle Rating's. Please provide an update ASAP. Thanks LOA Team.

                Comment


                • #9
                  Why are there no updates regarding this? It's almost a week now.

                  Comment


                  • #10
                    Sorry for the delay, will report this again.
                    | | |


                    Comment


                    • #11
                      I hope this will be fixed soon. I've been waiting for 2 weeks now. Anyway, thank you for updating it.

                      Comment


                      • #12
                        It has been more than 2 weeks now. Will you do something about this or not? You keep on saying you already reported it but I don't see any actions done for this issue.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by EdgeLOA View Post
                          Sorry for the delay, will report this again.
                          You replied to this thread over a week ago. I accepted the apology regarding the delay but I waited another week and still no action?

                          Comment


                          • #14
                            Get used to it, you might want to put a Ticket in on the matter and provide the Screenshots there, although I would not get your hopes up on getting reimbursed for the lost stuff. I never have, nor has anyone I know from my Server.
                            Server: Victoriana's War [S10]
                            IGN: Rubiana
                            Level: 76
                            Battle Rating: 821748
                            Class: Paladin
                            Guild: Guardians
                            Clash Ranking Range: 2-5
                            Domination Champion!

                            Comment


                            • #15
                              I'm extremely sorry, i still didn't get any update on this. I would also suggest you open a support ticket while i continue to get an update from tech regarding this.
                              | | |


                              Comment

                              Working...
                              X