Announcement

Collapse

R2 LOGIN ISSUES

For recent R2 login issues, please log in through the website starting with "https": https://www.r2games.com. In addition, the bookmark of the saved URL may still contain the word "http", please change it to "https". If this does not work for you, please clear the cache and cookies to complete the most recent update, or try again with another browser. Thank you.
See more
See less

Game not loading in Chrome even with flash enabled

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    I know it's not Flash, I just updated that myself. Windows 10 recently did an update, but not recent enough to be throwing errors now. It's been a few days since a Chrome update, so again couldn't be Chrome, and you'd be able to log in with Firefox if it was.

    What are the odds you're all using the same antivirus software? One of the help articles I read in relation to the "might be temporarily down or it may have moved permanently" error suggests an update can mess with browsers sometimes, so checking with AV turned off would help rule that out. I know sometimes antivirus updates can also increase or reset the security level, and too high will block traffic back from the server. Worth a look while we wait for R2 to hear back on if the issue is on the host's side.
    Received a random forum error? Refresh the page first, sometimes the error message is the error.

    Some inboxes are broken, including mine. Please don't send me private messages at this time.

    Rules of the Forum are found here.

    R2Games Ticket System for browser games: https://www.r2games.com/support

    Comment


    • #17
      I use Windows Defender and it has never caused a conflict before. And if that was the issue, then I would not be able to use Edge to log into the game either and it works fine. So far for me the only conflict has been Chrome.

      Comment


      • #18
        Try this link and see if it works for you - its for US West 13, but you can change the server to the one you need. http://www.r2games.com/play/?game=20&server=480

        Comment


        • #19
          For some reason, if you use https:// it will not work

          Comment


          • #20
            My AV hasn't been updated since the 17th but AV is turned off when I play.

            What happened last night was,
            1) I refreshed at reset and could no longer play on Chrome

            2) I then tried Edge and was able to play for roughly 90 minutes before a DC occurred.

            3) Went to forum found this thread and realized I'm not the only one experiencing issues.

            The only other time I've experienced an issue like this is when R2 took over form Gamerocks and there were redirect issues.

            Comment


            • #21
              I could only get in with IE

              Comment


              • #22
                They are asking for tickets to be sent in: https://forum.r2games.com/forum/brow...2009132-notice
                Received a random forum error? Refresh the page first, sometimes the error message is the error.

                Some inboxes are broken, including mine. Please don't send me private messages at this time.

                Rules of the Forum are found here.

                R2Games Ticket System for browser games: https://www.r2games.com/support

                Comment


                • #23
                  I had all ready submitted a ticket and the latest response: "We have already reported this to our devs and they currently checking on it. However, may we ask you to also to please try to login manually using your username and password into our official website with this link http://www.r2games.com/games/ and see if it helps. Thank you! - The R2Games Team"
                  Last edited by Artemisia68; 07-20-2020, 09:56 PM. Reason: correct spelling

                  Comment


                  • #24
                    That would be fantastic if I hadn't told them a bit ago that you said you could access the server without the s in https.

                    So question now, since I can't log into the page without the s, can you?
                    Received a random forum error? Refresh the page first, sometimes the error message is the error.

                    Some inboxes are broken, including mine. Please don't send me private messages at this time.

                    Rules of the Forum are found here.

                    R2Games Ticket System for browser games: https://www.r2games.com/support

                    Comment


                    • #25
                      Yes, I am logged in with the link above: just with the http:. It doesn't work with the s, at least for me. If I recall, this was an issue a few years back and if I remember rightly, it had to do with their security certificate.

                      Comment


                      • #26
                        It's not unique to R2
                        Which browsers work and when they work also seems to vary by person./ date / time
                        One of my guildies could only get in on old IE (not edge) and opera - chrome and edge did not work, neither did firefox. And since edge/chrome/opera have same rendering engine ...
                        Yet another could only log in on chrome or edge, not firefox (more logical), i was in on opera (both versions) and firefox with no issues but edge would not work.even though it had worked a couple of hours before.
                        The inconsistencies are why it is hard to track IMnsHO.

                        Comment


                        • #27
                          With only http I get the log in page but after entering log in info every time I hit the log in button page refreshes back to log in page without my data.

                          This in both Chrome and Edge.
                          Last edited by jevola; 07-20-2020, 10:57 PM.

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by jevola View Post
                            With only http I get the log in page but after entering log in info every time I hit the log in button page refreshes back to log in page without my data
                            For you, try logging in like normal at https://www.r2games.com, and then go to http://www.r2games.com/play/?game=20 See if that works. Try a different browser if not. Make a note of what you have tried in a ticket if you haven't already sent one.
                            Received a random forum error? Refresh the page first, sometimes the error message is the error.

                            Some inboxes are broken, including mine. Please don't send me private messages at this time.

                            Rules of the Forum are found here.

                            R2Games Ticket System for browser games: https://www.r2games.com/support

                            Comment


                            • #29
                              Well it looks like IE is the winner. I've been on since reset and just refreshed with no issues. I'll try Chrome again sometime later as IE is a lag monster for me.

                              Comment


                              • #30
                                Having the same issue. I can log in with client but logging in using chrome goes to this:

                                Comment

                                Working...
                                X