Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Forum PMs and Mail

Due to an error in the current version of vBulletin, most are experiencing errors with the private messaging system. Please do not send moderators private messages for assistance at this time. If you have an issue that requires privacy, let us know in your new post or thread and we will work with you to find another option. Thanks - The Moderation Team.
2 of 2 < >

R2 LOGIN ISSUES

For recent R2 login issues, please log in through the website starting with "https": https://www.r2games.com. In addition, the bookmark of the saved URL may still contain the word "http", please change it to "https". If this does not work for you, please clear the cache and cookies to complete the most recent update, or try again with another browser. Thank you.
See more
See less

Anyone else having problems logging in?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tougass413
    started a topic Anyone else having problems logging in?

    Anyone else having problems logging in?

    All I get is this screen:

    http://prnt.sc/chybk9

    I've cleared browser history, I've used incognito windows, restarted computer, I DONT KNOW WHAT TO DO.

    Does anyone have any ideas?

  • jsm15401
    replied
    EASY Fix http://forum.r2games.com/showthread....or-server-down

    Leave a comment:


  • Xharry005x
    replied
    Click image for larger version

Name:	this.png
Views:	3
Size:	7.6 KB
ID:	1726952

    i use lunascape6 browser i get this pop up and when i click yes it carrys on loading into game

    ive told all my guildies to install lunascape and now they can all log in lol who needs a r2 tech lol
    Last edited by Xharry005x; 09-14-2016, 11:21 AM.

    Leave a comment:


  • cheflyn48
    replied
    

    Content was blocked because it was not signed by a valid security certificate. So will I be able to play today????
    Last edited by cheflyn48; 09-14-2016, 10:54 AM. Reason: adding more information

    Leave a comment:


  • Xharry005x
    replied
    Originally posted by Mentor_MrEUS View Post
    I have confirmed it's been reported and it's being worked on.
    lol ive been getting that cert unsecure all week r2 needs to renew the ssl cert

    Leave a comment:


  • Mentor_MrEUS
    replied
    Originally posted by tougass413 View Post
    All I get is this screen:

    http://prnt.sc/chybk9

    I've cleared browser history, I've used incognito windows, restarted computer, I DONT KNOW WHAT TO DO.

    Does anyone have any ideas?

    I have confirmed it's been reported and it's being worked on.

    Leave a comment:


  • Xharry005x
    replied
    r2 hasnt renewed their ssl certs

    Leave a comment:


  • tougass413
    replied
    Any idea how to fix it?

    Leave a comment:


  • cheflyn48
    replied
    yes, I cant load page up, says certificate problems

    Leave a comment:

Working...
X