Announcement

Collapse
1 of 2 < >

R2Client Issue Survey #2

To contribute to making the R2Client better, please click here to take a survey.
2 of 2 < >

Official Community Discord Server

Join us on the new R2Games Community Discord Server! https://discord.gg/VFMzFDqKq5
See more
See less

Connection Lost during Arena?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Connection Lost during Arena?

    I got Connection Lost 2 times in arena. I was wondering why? Again, don't blame my Internet Speed or Connection. I already checked. It work perfectly fined. In fact, I even had a Technician come down my house and check network this Monday. He said nothing is wrong here (even got charge $45 for checking -_-).

    So what going on here?

    Click image for larger version

Name:	#1.jpg
Views:	1
Size:	227.5 KB
ID:	1739194
    ▂ ▄ ▅ ▇ █ ♪♫♥ MUSIC IS MY LIFE ♥♪♫ █ ▇ ▆ ▄ ▂


    ✯Take That✯ 'Rule The World [HQ]' (っ◕‿◕)っ♥ ☜(ˆ▽ˆ)


    ✯David Cook✯ 'Laying Me Low' ٩(●̮̃•)۶ (͡° ͜ʖ ͡°)


    ✯Lana Del Rey✯ 'Young & Beautiful' (>‿â—*)✌ ♥(ˆ⌣ˆԅ)


    ----------------(\_/)
    -(\(\----------(≧◡≦)
    ( =':')---<[:]|||||||[:]>
    (..(")(")✿❀❁(")(")

  • #2
    dw dw should be fine next day -_-

    Comment


    • #3
      happens to me also 1-2 times per arena from like last week or so

      Comment


      • #4
        For me, I get a lot of Lag and Blackscreen in Arena and BG.

        Had to constantly refresh the page after every fight... gets annoying after a while.

        Comment


        • #5
          It happens sometimes when u r consecutively pressing (or holding) rune buttons(Z or X). Try to avoid that. Same goes for BGs.
          Regards,
          Arwen

          Comment


          • #6
            No. Not really happens to me by that way. I never use Runes or pressing anything quick when I start battles. Cause if I do so. I can't control spells until 20s later where enemies already gone 2+ turns.
            Last edited by JohnNguyen; 08-16-2013, 09:32 PM.
            ▂ ▄ ▅ ▇ █ ♪♫♥ MUSIC IS MY LIFE ♥♪♫ █ ▇ ▆ ▄ ▂


            ✯Take That✯ 'Rule The World [HQ]' (っ◕‿◕)っ♥ ☜(ˆ▽ˆ)


            ✯David Cook✯ 'Laying Me Low' ٩(●̮̃•)۶ (͡° ͜ʖ ͡°)


            ✯Lana Del Rey✯ 'Young & Beautiful' (>‿â—*)✌ ♥(ˆ⌣ˆԅ)


            ----------------(\_/)
            -(\(\----------(≧◡≦)
            ( =':')---<[:]|||||||[:]>
            (..(")(")✿❀❁(")(")

            Comment


            • #7
              I'm aware of that bug as well but I'm not talking about beginning of the battles, That bug occurs in GB and MPDs after you join a battle that has already started, not in arena. Screenshot clearly shows that you have used a brutality rune, and my first guess was that were holding a button or pressing it quickly.

              Comment


              • #8
                It might be a possible way to cause this problems. As yesterday GB experiences. I just click 1 for runes. Battles when fine, but then few battles later. Auto got Lost Connection again.
                ▂ ▄ ▅ ▇ █ ♪♫♥ MUSIC IS MY LIFE ♥♪♫ █ ▇ ▆ ▄ ▂


                ✯Take That✯ 'Rule The World [HQ]' (っ◕‿◕)っ♥ ☜(ˆ▽ˆ)


                ✯David Cook✯ 'Laying Me Low' ٩(●̮̃•)۶ (͡° ͜ʖ ͡°)


                ✯Lana Del Rey✯ 'Young & Beautiful' (>‿â—*)✌ ♥(ˆ⌣ˆԅ)


                ----------------(\_/)
                -(\(\----------(≧◡≦)
                ( =':')---<[:]|||||||[:]>
                (..(")(")✿❀❁(")(")

                Comment


                • #9
                  Hate that.. constantly happens to me in GA when I hold/spam rune keys during attack

                  Comment

                  Working...
                  X