Announcement

Collapse

R2 LOGIN ISSUES

For recent R2 login issues, please log in through the website starting with "https": https://www.r2games.com. In addition, the bookmark of the saved URL may still contain the word "http", please change it to "https". If this does not work for you, please clear the cache and cookies to complete the most recent update, or try again with another browser. Thank you.
See more
See less

anyone experiencing

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • anyone experiencing

    constant connection lost??? thats been happening to me... 4 hours ago the game worked fine... now... blech... i can't even do a decent arena match since i get DC midway

  • #2
    Low RAM ... ?
    Game: Wartune [Last Update: 6/10/2012]
    Server: S2- Edena Village
    IGN: SgtClaire [VIP lvl 3]
    BR: 19.262 LvL 39 4/4 Parts of Arena Armor
    Guild: Divine
    Contribution: 20.290
    If you have any problem related to R2Wartune game, dont 't be afraid to file a ticket

    Comment


    • #3
      Originally posted by Moonsoul121 View Post
      constant connection lost??? thats been happening to me... 4 hours ago the game worked fine... now... blech... i can't even do a decent arena match since i get DC midway
      have u tried the usual clear cookies (browsing data) ?
      if u have try clearing adobe cookies which is not done by clearing ur browsing data
      if u have done that too check ur net connection and also try my how to reduce lag guide on my signature
      if u have done all the above then please fiile a ticket
      Learn the search function and use the search function help r2 by reducing the threads which might have already been posted

      I am a 100% Noob

      I AM STILL PURE NON CASHER WHO WILL NOT SPEND

      Become a friend and be kind

      hate and violence only brings wars which will lead to casualties


      MY GUIDES:
      [Guide-How to reduce lag]

      I THANK YOU FOR YOUR HARD WORK

      Comment


      • #4
        using google chrome... and yes i did

        Comment

        Working...
        X