Announcement

Collapse

Official Community Discord Server

Join us on the new R2Games Community Discord Server! https://discord.gg/VFMzFDqKq5
See more
See less

s190 TA bugged ....

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • s190 TA bugged ....

    s190 TA is bugged ,we lose devotation ,crest and blessed ...nice one .

    PS : s190 need merge .here only few players active .dead server .
    Last edited by Cry4You; 09-17-2014, 02:05 PM.

  • #2
    damn i will lose those blessed -.- *EDIT* bug
    Last edited by AE86; 09-17-2014, 05:05 PM. Reason: language

    Comment


    • #3
      Team Arena Broken on s104

      TA is now giving "Log failed. Please refresh your browser." error messages. Refreshing does not help but retrying takes away TA attempts even though no TA battle starts. This needs to be fixed and compensation given. It is hard enough to find enough players for TA with so few active that broken TA now means some won't get TA done today.

      Comment


      • #4
        We have the same error on 155 please fix
        [Guild] [Genius]Maraminx : half of the people went the wrong way
        [Guild] [Genius]Maraminx : we merged with idiots

        Comment


        • #5
          TA Broken in S116

          Log failure

          Comment


          • #6
            Same on S159 Ivory Crown

            Comment


            • #7
              Team arena bug ( all players on my server )

              So... there's a bug with TA on my server... just look.
              Click image for larger version

Name:	Capture23423.JPG
Views:	1
Size:	518.6 KB
ID:	1694659
              Click image for larger version

Name:	Capture23424.JPG
Views:	1
Size:	24.4 KB
ID:	1694660
              Click image for larger version

Name:	Capture23432432.JPG
Views:	1
Size:	58.8 KB
ID:	1694661
              So...?! our attempts?-_-

              Comment


              • #8
                Team Arena on S216 glitched

                Keeps saying refresh browser. I've done that 6 times doesn't help

                Click image for larger version

Name:	TA_Fail.jpg
Views:	1
Size:	538.0 KB
ID:	1694666
                Last edited by R296520629; 09-17-2014, 03:02 PM. Reason: added screenshot

                Comment


                • #9
                  we have the same problem on our server ( 196)

                  Comment


                  • #10
                    same on 109

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by g0d~afk View Post
                      So... there's a bug with TA on my server... just look.
                      [ATTACH=CONFIG]104275[/ATTACH]
                      [ATTACH=CONFIG]104276[/ATTACH]
                      [ATTACH=CONFIG]104277[/ATTACH]
                      So...?! our attempts?-_-
                      ...................I have no idea which server you are on and you also covered up your name for no reason......

                      The rest have been reported

                      Happy Chinese New Year!

                      Comment


                      • #12
                        Server 171 same problem.

                        Comment


                        • #13
                          S99 bugged too
                          Wa Langsi Sebab Lu Follow Sama Gua, Itu Sebab Wa Mau Lu Mampus

                          Comment

                          Working...
                          X