Announcement

Collapse

R2 LOGIN ISSUES

For recent R2 login issues, please log in through the website starting with "https": https://www.r2games.com. In addition, the bookmark of the saved URL may still contain the word "http", please change it to "https". If this does not work for you, please clear the cache and cookies to complete the most recent update, or try again with another browser. Thank you.
See more
See less

Forum Bug

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Forum Bug

    Hello again. Whenever I go to forums on Google Chrome, I am unable to read posts unless I highlight them and can only see some photos. I tried switching to Microsoft Edge and this seems to resolve the issue, but Chrome is my go-to for playing LoA. Is there a way of viewing post normally without switching browsers?

    Thanks,
    ud10 (S297 Rotwood)
    IGN: Bill

  • #2
    I will forward this to team and I will also try to find what makes that happening with Chrome but as long as there is a way there to access Forums and you can use it, try to keep Chrome for actually playing the game and choose another browser for Forum. (for example, I use Opera, which never returned that for me). Thank you for signaling the issue and posting it here.
    REQUIRED INFO: Don't forget to provide your IGN, server name & number and screenshots for the issues & problems experienced. Recharge issues will require your transaction ID. Screenshots provided must be uncropped and timestamped.

    Comment

    Working...
    X