Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Forum PMs and Mail

Due to an error in the current version of vBulletin, most are experiencing errors with the private messaging system. Please do not send moderators private messages for assistance at this time. If you have an issue that requires privacy, let us know in your new post or thread and we will work with you to find another option. Thanks - The Moderation Team.
2 of 2 < >

R2 LOGIN ISSUES

For recent R2 login issues, please log in through the website starting with "https": https://www.r2games.com. In addition, the bookmark of the saved URL may still contain the word "http", please change it to "https". If this does not work for you, please clear the cache and cookies to complete the most recent update, or try again with another browser. Thank you.
See more
See less

failed to connect

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • failed to connect

    on s130. booted during hellstorm and now it wont let me reconnect to the server

  • #2
    I'm not able to duplicate your issue. Has the problem worked it's self out?
    If you have a problem, need assistance and we can't help? Submit a ticket with R2 here
    Please, view the bug report list here - CS1
    Forum Rules are located here
    Please, view the bug report list here - CS2
    Looking for a guide? Try here.*

    CS1 - FAQ here

    Please, note my inbox is broken. Post your issue or question on the forums.

    Comment


    • #3
      Same here. It's not just you.

      Comment


      • #4
        Well last week all servers were down, day before maintenance, this week its just s 130. Lets see how long it will take for server to get back on line.

        Comment


        • #5
          Originally posted by as864958 View Post

          It's not that since we can log other servers just fine. Its just s130 thats "fail to connect"
          I see, well I request a mod take a look into it then... I will try to inform a mod to let the devs know!
          Crystal Saga
          (S58)AquaShock
          Lvl. 116 Eidolon
          Guild Master of (S58)SoloMember

          If I have made friends with my enemy, have I not defeated them? -Abraham Lincoln

          Comment


          • #6
            Originally posted by lcf9thgate View Post
            Same here. It's not just you.
            Did you try resetting your wifi connection? It worked for me...

            Crystal Saga
            (S58)AquaShock
            Lvl. 116 Eidolon
            Guild Master of (S58)SoloMember

            If I have made friends with my enemy, have I not defeated them? -Abraham Lincoln

            Comment


            • #7
              Originally posted by MindlessFist View Post
              Did you try resetting your wifi connection? It worked for me...
              It's not that since we can log other servers just fine. Its just s130 thats "fail to connect"

              Comment


              • #8
                I also have that issue on s130. The other servers just works fine

                Comment


                • #9
                  got the same problem. my orther servers is fine but up until now i still can't even open my toon on S130. it kicked me out since the character choosing page. First i thought the server down but i check the server list and it show as working. any news on whats going on?

                  Comment


                  • #10
                    The issue has been reported.
                    If you have a problem, need assistance and we can't help? Submit a ticket with R2 here
                    Please, view the bug report list here - CS1
                    Forum Rules are located here
                    Please, view the bug report list here - CS2
                    Looking for a guide? Try here.*

                    CS1 - FAQ here

                    Please, note my inbox is broken. Post your issue or question on the forums.

                    Comment


                    • #11
                      S130 is down regardless with our tey to fix by rebooting our side its from the server not player side. other server is working fine only 130 is down and died and nothing is done until now about it

                      Comment


                      • #12
                        The server is back online.
                        If you have a problem, need assistance and we can't help? Submit a ticket with R2 here
                        Please, view the bug report list here - CS1
                        Forum Rules are located here
                        Please, view the bug report list here - CS2
                        Looking for a guide? Try here.*

                        CS1 - FAQ here

                        Please, note my inbox is broken. Post your issue or question on the forums.

                        Comment


                        • #13
                          thank you - resolved

                          Comment

                          Working...
                          X