Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Flash EOL

Attention: Adobe has blocked flash content from playing beginning January 12th. Please update to new client version 1.1.2.
2 of 2 < >

Official Community Discord Server

Have questions or concerns you want to talk about? Join us on the new R2Games Community Discord Server! https://discord.gg/VFMzFDqKq5
See more
See less

Report your "Log Failed" Issues here!

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sidhe
    replied
    Originally posted by RazMaddy View Post

    hi.. done all that and stiill have loading problems.. even on client
    Good morning. Any data related to IGN/character name and server? A screenshot of the issue you experience? So that I am able after to report and forward this.

    Leave a comment:


  • RazMaddy
    replied
    Originally posted by Sidhe View Post
    Hello . I have checked the server and I could login without any problems. In case you haven't tried cleaning/clearing cache/cookies/history or rebooting, you could start with that. You could also try a different browser instead the one you usually use. Restarting your rooter/modem also could be of help (it's not "magic spell" but sometimes these prove to be the solutions at hand). Please let me know if any of the suggested ideas worked or were of any help.
    hi.. done all that and stiill have loading problems.. even on client

    Leave a comment:


  • Sidhe
    replied
    Good morning. Reported, tested and checked, things worked just fine, we couldn't see what the problem is with the lvl 66 new quest. I figure out that issue fixed itself or you found a way to fix it yourself by now? Please let me know if everything works fine now.
    Last edited by Sidhe; 07-04-2017, 03:12 AM.

    Leave a comment:


  • Rhingga
    replied
    Char Name: Glabhinnara
    Server : Forgotten Temple (S351) / New Server
    Issues: Unable to enter New Quest Level 66 - refreshing the page become like this bellow.


    it just continues loading..

    Leave a comment:


  • Sidhe
    replied
    Hello . I have checked the server and I could login without any problems. In case you haven't tried cleaning/clearing cache/cookies/history or rebooting, you could start with that. You could also try a different browser instead the one you usually use. Restarting your rooter/modem also could be of help (it's not "magic spell" but sometimes these prove to be the solutions at hand). Please let me know if any of the suggested ideas worked or were of any help.
    Last edited by Sidhe; 06-15-2017, 03:03 PM.

    Leave a comment:


  • R2111572372
    replied
    I've had problems logging in since this morning.
    It just keeps "loading" but doesn't move at all
    S-325 annoying really

    Leave a comment:


  • Felisianus
    replied
    I can't open my game here. S223 Tolono Springs

    Leave a comment:


  • R261036529
    replied
    I have the same issue on S103, and it better be up and running at 4:30pm, I have DW and its Tycoon!!!!!!

    Leave a comment:


  • InfineBles
    replied
    Click image for larger version

Name:	login2.jpg
Views:	1
Size:	76.9 KB
ID:	1730349

    And a few hours later, screen changed...same problem

    Leave a comment:


  • yumam
    replied
    Same in S69

    Leave a comment:


  • GameDimension
    replied
    i got the exact same problem

    Leave a comment:


  • InfineBles
    replied
    Click image for larger version

Name:	Login.jpg
Views:	1
Size:	105.1 KB
ID:	1730347

    Login problem on S173(ub41)

    Leave a comment:


  • raekwom
    replied
    S10 server, cant log in from weeks with my 2 profils

    Leave a comment:


  • 14469
    replied
    S299 server. Not been able to get passed startup screen for over 2 weeks

    Leave a comment:


  • tamara_lynns
    replied
    Can not Log In. Crystalline Spire S315. Been about 12 hours as far as I know.

    Leave a comment:

Working...
X